C-energy develops VRF batteries

Onze innovaties

In een tijd van ongekende evolutie op het gebied van energie, gaat C-energy voorop. Als drijvende kracht achter verandering elektrificeren we processen, zijn we pioniers op het gebied van bio-based materialen en creëren we onder andere energiegemeenschappen. We beschikken over alle in-house expertise om u te begeleiden bij het bedenken én implementeren van een baanbrekende energiebeheerstrategie. Zo kunnen we samen uw energieparcours vooruitstuwen met innovatieve oplossingen.
Microwave technology

Elektrificatie van industriële processen

Het gebruik van microgolftechnologie in industriële processen voor o.a. verwarmen, drogen, steriliseren en pasteuriseren, vormt een belangrijke schakel in de verdere elektrificatie van onze industrie. De technologie slaagt er in om de daarvoor geschikte materialen rechtstreeks tot in de kern op te warmen, zonder overdrachtsverliezen of gebruik van een warmtetransportmedium zoals lucht of stoom, die vervolgens het te behandelen materiaal opwarmt. 

Lees meer

ENERGY HILL

Energie heuvels

Onze unieke en gepatenteerde Energie heuvels zijn even krachtig als mooi. Het zijn krachtige hydrobatterijen die uw energievoorraad beheren en tegelijkertijd fungeren als ecologische landmarks.

Lees meer

C-biotech

Bio-based bouwmaterialen

Biobased bouwmaterialen zijn de sleutel tot vermindering van de koolstofuitstoot van de bouwsector, die momenteel 40% bijdraagt aan de wereldwijde uitstoot. Door de benodigde biomassa lokaal te produceren, kan men de toeleveringsketens en de transportenergie aanzienlijk beperken. We bevorderen hiermee circulariteit en bieden steden een middel om aan hun ESG-profiel te werken.

Lees meer

Energy Community

Energiegemeenschappen

Om uw site energieneutraal te maken zonder verstoring van uw activiteiten, heeft u een systeem nodig om uw on-site hernieuwbare energiebronnen effectief te beheren. C-energy ontwikkelt dit systeem. In samenwerking met Europese experts op het gebied van Community Energy Systems, bouwt C-energy het Community Energy System-model, waarmee sitebeheerders de betrouwbaarheid en kostenbesparingen kunnen maximaliseren, terwijl de complexiteit wordt verminderd. Lees meer over Cordeel's leiderschap in het door Horizon Europe gefinancierde project CREATORS via onderstaande link.

Lees meer