Solar Panels

Productie, opslag en E-mobiliteit

Door duurzame energie op te wekken, deze efficiënt op te slaan en te investeren in oplaadstations voor elektrische voertuigen, banen we de weg naar schonere lucht, een kleinere ecologische voetafdruk en een weerbaar energie-ecosysteem.
chelsea-wvusc5m-tm8-unsplash.jpg

Energieproductie

Zonnepanelen bieden een duurzame oplossing voor energiebehoeften door zonlicht om te zetten in elektriciteit. Dit leidt tot een kostenbesparing, een korte terugverdientijd, energieonafhankelijkheid en milieubaten. Bovendien stimuleren zonnepanelen technologische ontwikkeling en verhogen ze de waarde van onroerend goed. De C-energy PV-installaties op daken, uitgestrekte gronden en carports zorgen voor maximale benutting van beschikbare ruimte en transformeren deze in schone en hernieuwbare energiebronnen.

Lees meer

Battery

Energieopslag

Energieopslag zal onvermijdelijk een cruciale rol spelen in elke toekomstbestendige energiebeheerstrategie.
Onze batterijoplossingen zijn wat u nodig heeft om de match tussen uw energieverbruik en uw (hernieuwbare) energieproductie drastisch te optimaliseren. Met C-battery als onze voorkeurspartner kunnen we uw energieverbruik optimaliseren en helpen vorm te geven aan de toekomst.

Lees meer

EV

E-mobiliteit

Elektrische voertuigen zijn veel meer dan alleen een transportmiddel. Ze zijn een batterij op wielen en kunnen een belangrijke troef zijn in het ecosysteem van uw organisatie. Wij bieden een breed scala aan slimme oplaadoplossingen voor gebruik op het werk, thuis en op openbare plaatsen. Wilt u groene mobiliteit stimuleren? Samen met onze partners leveren we esthetisch aantrekkelijke oplaadstations voor de elektrische voertuigen van uw medewerkers of bezoekers.

Lees meer