C-scan

Energie monitoring

Meten is weten

C-scan is een geïntegreerd gebouwmonitoringsysteem dat niet alleen uw water- en energieverbruik monitort, maar ook cruciale gezondheids- en veiligheidsparameters voor uw bewoners, patiënten of werknemers.

Meten is weten: deze tool geeft u alle inzichten die nodig zijn om u te helpen water, energie en geld te besparen.

C-scan
C-scan

Waarom C-scan?

Bespaar water, energie en geld

Als u het water- en energieverbruik en de daaraan gerelateerde kosten voor uw organisatie wil reduceren, dan helpt het om uw huidig verbruik en de grootste energievreters in kaart te brengen. Op basis van die informatie kan u slimme maatregelen nemen die wij u graag helpen implementeren.

All-in-one monitoring

Monitor en minimaliseer uw water- en energieverbruik en monitor tegelijkertijd de omgeving op enkele belangrijke veiligheids- en gezondheidsparameters voor uw medewerkers, patiënten of bewoners.

Real-time data

Monitor het water- en energieverbruik van uw organisatie in real time.

Eén platform voor al uw gebouwen

Monitor eenvoudig alle ruimtes van uw bedrijf. Een duidelijke visuele weergave zorgt voor eenvoudige en snelle beslissingen.

Custom waarschuwingen en meldingen

Ontvang aangepaste waarschuwingen (wanneer drempelwaarden worden overschreden) en rapporten over wat voor u relevant en belangrijk is. Integreer daarnaast duidelijke en relevante data in het duurzaamheidsverslag van uw organisatie.

Voor wie?

cordeelhoofdkantoor_temse_3.jpg

Kantoren

Wij helpen u om de juiste parameters te meten, bij te sturen en zo de perfecte werkomgeving voor uw medewerkers te creëren. Ons systeem bezorgt u tegelijkertijd alle info die u nodig heeft om uw water- en energieverbruik en de daaraan gerelateerde kosten te reduceren. 

Meer info

nautilus_anderlecht_3.jpg

Residentieel

Heeft u een portfolio van residentiële gebouwen en wilt u het water- en energieverbruik in die gebouwen en de daaraan gerelateerde kosten reduceren?  En tegelijkertijd je bewoners een veilig gevoel geven? Dan is C-scan de juiste oplossing voor u.

Meer info

healthcare.jpg

Healthcare

Monitor de luchtkwaliteit (CO₂ en fijnstof) en lichtintensiteit in de gebouwen/kamers, krijg een melding wanneer een bepaalde patiënt beweegt en reduceer tegelijkertijd uw water- en energieverbruik en de daaraan gerelateerde kosten.

Meer info

school2.jpg

Onderwijs

Creëer de ideale leeromgeving en versterk het concentratievermogen van uw studenten met een perfecte lichtintensiteit en luchtkwaliteit. Reduceer tegelijkertijd uw water- en energieverbruik en de daaraan gerelateerde kosten.

Meer info

 

BARCO

Industrie

Detecteer snel de grootste energieverbruikers en lekken en neem op basis van real-time data maatregelen om uw water- en energieverbruik en de daaraan gerelateerde kosten te reduceren. 

Meer info