c-battery_-_industrial_001.jpg

Energy as a service

Het energielandschap verandert in een ongezien tempo en dat heeft ongetwijfeld gevolgen voor uw organisatie. Wij weten dit, omdat wij een van de drijvende krachten zijn achter deze veranderingen. Dat betekent dat wij over de nodige expertise én oplossingen beschikken om u te helpen een baanbrekende strategie voor energiebeheer te bedenken en implementeren.

Wilt u uw winst verhogen met een duurzaam toekomstbestendig energiebeheersysteem?

Plan een intake meeting

Onze oplossingen

Al onze diensten en oplossingen zijn afgestemd op uw uitdagingen en behoeften. Al onze samenwerkingen beginnen we dan ook steeds met een grondige analyse van uw huidige situatie en uw toekomstverwachtingen. Op basis van die analyse kunnen we bekijken welke van onderstaande oplossingen het best aansluit bij uw noden. 

C-scan

Energie monitoring

Ons C-scan smart building monitoring systeem brengt uw water- en energieverbruik en -kosten nauwkeurig in kaart en biedt ook cruciale gezondheids- en veiligheidsparameters voor uw bewoners, patiënten of werknemers. Het is het perfecte hulpmiddel om uw huidig energieverbruik in kaart te brengen en te leren welke van onderstaande oplossingen u het beste kan helpen energie en geld te besparen.

Meer info

Solar panel roof

Energie productie

Hernieuwbare energie is de toekomst. Maar dat betekent niet altijd dat zonnepanelen de meest efficiënte en effectieve oplossingen zijn voor uw organisatie. Op basis van uw behoeften bieden wij een brede waaier oplossingen voor hernieuwbare energie: zonnepanelen, windturbines, waterkracht, waterstof en warmtekrachtkoppeling.

Meer info

Battery

Energie opslag

Energie opslag zal een cruciale rol spelen in elke toekomstbestendige energiebeheerstrategie. Onze batterij oplossingen zijn wat u nodig heeft om uw energieverbruik beter af te stemmen op uw (hernieuwbare) energieproductie. Grootse plannen? Kijk dan zeker eens naar onze energieheuvel.

Meer info

waldemar-brandt-rhftdk9yu2q-unsplash.jpg

E-mobility

Wilt u duurzame mobiliteit stimuleren? Samen met onze partners leveren wij EV-laadstations en waterstofstations voor uw medewerkers en bezoekers.

Meer info

Peak shaving

Peak shaving & AI netbalancering

Met een oplossing voor energieopslag kunnen we een AI-gestuurd peak-shaving-systeem opzetten waarmee uw organisatie haar maximale piekbelasting kan bepalen én beïnvloeden. Voorkom pieken in uw verbruik en optimaliseer automatisch uw netgebruikskosten.

Meer info

trading-643723_1920.jpg

Energie trading

Energieopslag maakt ook energie trading mogelijk. Ons AI-gestuurd energiehandelsplatform houdt rekening met uw lokale energiebehoeften en koopt en verkoopt vervolgens automatisch energie op het meest rendabele moment. Het resultaat: u profiteert van een energietoevoer zonder eventuele onderbrekingen, terwijl uw energiegerelateerde kosten voortdurend en automatisch worden geoptimaliseerd.

Meer info

DC

Volledige DC stroomdistributie

Verspil geen energie en geld aan het omzetten van wisselstroom naar gelijkstroom door volledig gespecialiseerde gelijkstroomsystemen in uw gebouw(en) te integreren.

Meer info

Biospheric ventilation

Biosferische ventilatie

C-air is een innovatieve op maat gemaakte (en retrofit) filtratietechnologie die de blootstelling aan virale pathogenen aanzienlijk vermindert en de binnenlucht verrijkt met micro-organismen afkomstig uit het bos. Wij brengen de natuur terug naar binnen.

Meer info

CREATORS Consortium visit Temse

Community Energy Systems

To turn your site net zero without disrupting your operations, you will need a system to manage your on-site renewables effectively. C-energy is developing this system. Collaborating with European experts in Community Energy Systems, C-energy is building the community energy system model, which will allow site operators to maximise reliability and cost savings while cutting down complexity. Read more about Cordeel's leadership on the Horizon Europe-funded project CREATORS below.

Learn more

Bekijk onze demo video

Recente klantvragen

We willen ons energieverbruik meten om onze energiegerelateerde kosten te verminderen.
We willen onze gebouwen van stroom voorzien met hernieuwbare energie.
Wij willen de gezondheid en het welzijn van de studenten in onze studentenvoorzieningen verzekeren.